Dreamer Studio

Manichiura / Pedichiura Dreamer Studio
Feminitatea incepe din varful degetelor, asa ca noi avem grija si de unghiile tale. Pe langa asta, mainile si piocioarele tale beneficiaza de cele mai bune tratamente: parafina, creme hidratante si cu efect de intinerire.

Manichiura

Manichiura este o procedura cosmetica, dar si o modalitate de a mentine unghiile mainilor sanatoase si curate. Mainile sunt de multe ori o “carte de vizita” asa incat manichiura nu trebuie neglijata.

Manichiura contribuie la imbunatatirea texturii unghiilor si a pielii mainilor , mai ales ca specialistii Dreamer Studio includ in acest proces masajul cu creme profesionale hranitoare si ingrijirea mainii in intregime.

Pedichiura

Pedichiura reprezinta o metoda excelenta de relaxare si de ingrijire a picioarelor, cele mai greu incercate parti ale corpului, asupra carora mesul pe jos si incaltatile isi lasa amprenta. Pedichiura este o procedura care include pilirea partilor dure si taierea si pilirea unghiilor. La Dreamer Studio, pedichiura este intotdeauna imbogatita cu un masaj si o crema de hidratare.

Manichiura/Pedichiura frantuzeasca – French Manicure/Pedicure

Pe langa procedurile obisnuite din timpul manichiurii sau pedichiurii, pe varful liber al unghiei se aplica lac de culoare alba mata. Pentru restul unghiei se utilizeaza un lac transparent, eventual de culoare rozie.

Manichiura si pedichiura SPA

Alaturi de procedurile obisnuite, manichiura si pedichiura SPA includ o serie de tratamente si masti relaxante si hidratante.

Manichiura si pedichiura cu parafina

Mainile/Picioarele sunt acoperite cu mai multe straturi de parafina, pentru a fi hidratate. Tratamentul clasic presupune inmuierea repetata a mainilor si/sau picioarelor in ceara calda, si acoperirea cu manusi sau sosete speciale. Dupa ce este indepartata ceara minile si picioarele raman intinerite si reconfortate.

Produse pentru manichiura si pedichiura :CUPIO, OPI, Chic, Jessica, protectie cu gel, creme hidratante speciale.