Dreamer Studio

Masaj Dreamer Studio
Pentru ca vrem sa pleci de la noi cat se poate de relaxata, te ajutam sa te destinzi cu o sedinta de masaj profesional.

Fie ca vrei sa slabesti su doar sa te relaxezi, lasa-te pe mainile noastre si te vei simti minunat.

Masajul de relaxare

Masajul de relaxare stimulează producerea de endorfină, substanța responsabilă pentru instalarea sentimentului de fericire. De asemenea, reduce nivelul hormonilor de stres, reduce tensiunea musculara, imbunatateste circulatia sanguina, stimuleaza sistemul limfatic, reduce nivelul hormonilor de stres, creste mobilitatea si flexibilitatea încheieturilor, imbunatateste aspectul pielii, contribuie la reducerea anxietății și depresiei.

Masajul anticelulitic

Manevrele folosite in masajul anticelulitic sunt mai puternice decât în alte tipuri de masaj si au rolul de a reduce grosimea stratului adipos. Masajul imbunatateste starea generala a pielii, indeparteaza stratul de celule moarte de la suprafata pielii si excesul de sebum din glandele sebacee, avand efect de curatire ; influenteaza favorabil sistemul nervos, relaxeaza si calmeaza intregul organism, combate celulita, creste tonusul muscular, creste elasticitatea pielii, stimuleaza circulatia sanguina si limfatica.

Reflexoterapia

Tehnica consta in stimularea anumitor puncte (puncte reflexogene) de-a lungul corpului care corespund organelor corpului. Practicata inca din antichitate , reflexoterapia este o metodă terapeutică naturistă care favorizeaza relaxarea și vindecarea trupului, a minții și a sufletului.

Ca terapie naturistă prin reflexoterapie se acționează asupra mâinilor, picioarelor și uneori asupra urechilor pentru a induce relaxarea, alinarea durerilor dar și pentru a stimula capacitatea de autovindecare a organismului.